fbpx Skip to content

De fleste nybakte mødre opplever i perioder å føle seg usikre, enten man er mamma for første gang eller har barn fra før. Ved hjemmebesøk tilbyr vi deg hjelp med ammingen, slik at du kan føle deg trygg.

Mange opplever at ammingen er utfordrende den første tiden. Man blir lett usikker på om det man gjør er riktig, og man får mange ulike råd fra ulike hold. Det kan dermed bli vanskelig å vite hva man skal høre på og ikke.

Hver mamma og hver baby er et unikt par som trenger individuelt tilpassede råd og veiledning. I Ammeklinikken tilbyr vi dere hjelp med ammingen som er tilpasset den situasjonen dere befinner dere i. Sammen finner vi årsaken til de problemene du opplever. De rådene som fungerte for en venninne, mor eller svigermor vil ikke nødvendigvis være riktig for dere. Det skyldes at samme symptom kan ha ulik årsak. I Ammeklinikken har vi bred kompetanse innen amming, samt mor og barns helse. Sammen med dere finner vi ut av årsaken og hjelper dere med å legge en plan som løser problemet.

Når bør jeg bestille et hjemmebesøk?

Behovet for hjemmebesøk kan være mangt. Noen ganger trenger dere gode råd og praktisk veiledning i hvordan dere kan få det bedre med ammingen. Andre ganger trenger dere bekreftelse på at man allerede gjør det som er riktig for babyen. Et hjemmebesøk hjelper dermed å fjerne bekymringer dere skulle ha rundt amming.

Vi har alltid med oss spedbarnsvekt, slik at dere kan få veie babyen under hjemmebesøket.

Det skal IKKE være smertefullt å amme, og du skal heller ikke bli sår! Opplever du noen av disse tingene er det viktig at du tar kontakt for hjelp. Desto tidligere du ber om hjelp, desto raskere kan vi hjelpe deg å få det bedre med ammingen. De aller fleste opplever en umiddelbar forbedring allerede ved første hjemmebesøk.

Når du bestiller et hjemmebesøk, kan vi hjelpe deg med ammingen i ro og fred. Sammen finner vi ut av deres utfordringer hjemme i vante omgivelser. Dere får profesjonell veiledning tilpasset deres situasjon, slik at dere kan slappe av og kose dere med ammingen. For mer informasjon om priser på hjemmebesøk se her.

  Lurer du på om vi kan hjelpe dere? Send oss en forespørsel!

  Hvilket sted:
  OsloKristiansandDigital konsultasjon

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Adresse:*

  Postnummer/Sted:*

  Termindato/babyens alder:*

  Melding:*

  Hvor har du hørt om oss ?
  FacebookGoogleVennerReklameInstagram

  Kryss av her for å bekreft at du ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top