fbpx Skip to content

Den første ammingen skjer like etter fødsel! Å forberede seg til amming er dermed en del av det å forberede seg til baby. En ammesamtale med oss er en god investering om du skal bli mamma for første gang, eller om du har fått barn tidligere. Du blir godt forberedt på den første tiden med en nyfødt.

Vår erfaring er at mange mødre i ettertid ønsket at de hadde forberedt seg mer til ammingen. De opplever  at mange problemer da kunne vært unngått.

Om du har opplevd tidligere problemer, eller gruer deg til ammingen, er det viktig å prate om det og å legge en plan. En ammesamtale som en del av det å forberede seg til baby hjelper deg å oppleve trygghet og mestring i ammingen.

I løpet av ammesamtalen går vi gjennom hva du bør vite om de første dagene med babyen din. Dette innebærer hva som skjer de første timene etter fødsel, vanlige utfordringer, ammestillinger og dietak, og melkeproduksjon.

Med kunnskap om hva en kan forvente de første dagene og ukene, blir barseltiden mer bekymringsfri. Man får mer tid til å nye denne tiden med den nyfødte.

Ammesamtalen foregår som digital konsultasjon. For mer informasjon om priser, se her.

Back To Top